De Matthäus-Passion is veruit de bekendste muziek voor de Passietijd. Maar wist je dat er nog veel meer prachtige en aangrijpende muziekstukken zijn gecomponeerd rond het lijdensverhaal van Jezus? Ontdek deze muziek: luister, of nog liever, zing als zanger mee tijdens onze passieconcerten!

Op Goede Vrijdag (10 april) en Stille Zaterdag (11 april) verzorgt Kamerkoor Tiraña passieconcerten in Groningen en in Zeerijp. Op het programma staan o.a. meditatieve en serene werken van componisten uit de Renaissance en de Barok zoals Palestrina, De Morales, Kuhnau en telgen van de familie Bach.

De repetities voor dit mooie programma zijn inmiddels begonnen. Voor een (nog) betere koorbalans zien we heel graag dat enkele bassen en sopranen bij ons aanschuiven.

Heb je zin om mee te doen?

We repeteren
op donderdagavond van 20:00 – 22:00 uur
in de Lutherzaal, Haddingestraat 23 te Groningen.

(De Lutherzaal is onderdeel van het gebouwencomplex van de Lutherse kerk en is te bereiken via het poortje van het voormalige Juffer Margaretha gasthuis)

Voor meer informatie en contactgegevens: https://www.kamerkoortirana.nl/meedoen/