Eind november 2019 viert kamerkoor Tiraña haar 40-jarig bestaan met drie concerten in de noordelijke provincies. Met een speciaal jubileum programma pakt Tiraña muzikaal uit voor het trouwe publiek, oudgedienden en potentiële nieuwe zangers!

Tijdens dit programma zingen we o.a. de schitterende vroege cantate van Johann Sebastian Bach Gott ist mein König BWV71 en van zijn illustere voorganger Dieterich Buxtehude o.a. de cantate Eins bitte ich von Hernn BuxWV 24. Dit geheel omlijst door andere werken van beide componisten.

Een extra feestelijke tint aan dit jubileum is de uitvoering van een speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde feestelijke korte compositie in barokstijl over het muzikale wel en wee van het koor door de jaren heen.

We hopen van harte u te ontmoeten!!

29 november 2019 in de Petrus en Pauluskerk Loppersum
30 november 2019 in de Lutherse Kerk Groningen
1 december 2019  in de Bonifatiuskerk Vries

Houdt u vooral onze website in de gaten of kijk op onze Facebook pagina